Shopping Cart

Свържете се с нас: support@greendermalab.bg

Безплатна доставка на поръчки над 50 лв

Да спрем побеляването на косата, Да възможно е!

Разбира се, че не всяко побеляване на косата има чара на Джордж Клуни, нито пък сексапила на Мерил Стрийп, но не е и задължително да преследваме тези „звездни“ модели, за да  носим  „Прада“ и естествените си коси с увереност. Както казват нашите партньори от Lucas Meyer Cosmetics – „Нулевото прошарване също е секси“…и актуално, ще добавим ние! Не е нужно да оправдаваме сивите коси с поверието за дълголетие, а да върнем цвета им и самочувствието си – с нашият Color Hair Restore Spray. Продукт за възстановяване, подхранване и ускоряване растежа на косата. Color hair restore spray подобрява пигментацията и текстурата на косъма със специална селекция от най-подходящите екстракти от билки и други активни съставки.

Нека заедно да върнем цвета на побелялата коса!

kak-da-varnem-tsveta-na-pobelyala-kosa-33

Нашата тайна за това как да върнем цвета на побелялата коса е Greyverse ™

Това е активна съставка специално разработена в борбата със сребристите отенъци. Greyverse ™ е биомиметичен пептид, създаден от френската компания IFF Lucasmeyer cosmetics. Формула, която стимулира синтеза на меланин и намалява оксидативния стрес в луковицата на косъма. По този начин обръща процеса на посивяване на косата, като постепенно възстановява естествения цвят. Greyverse ™ е патентована съставка, носител на няколко награди и с научно доказан ефект за подобряване естественият цвят на косата – без боядисване и агресивни  средства. Придава по-млад, и по-здравословен вид на косата на мъже и жени.

Награди Greyverse ™

Не случайно наричан „Зеленото злато“ – Жен шенът е билка, която е призната от векове със своите многопрофилни лечебни свойства. Подобрява цялостно функционалността на организма, а в комбинация с Ангелика, екстрактът от корен от Жен шен укрепва и регулира мастните жлези, така че всеки косъм от корена до върха става здрав, копринен и пълен с естествен блясък.

Следващата съставка в списъка от  „Как да върнем цвета на побелялата коса“ е Биотин – този витамин освен че подхранва косата, но също така подпомага възстановяването на естествения цвят. Липсата на достатъчно биотин в диетата ни , може да доведе до изтъняване на косата или дори загуба на коса. Поради това биотинът е познат със своите качества, като най-добрия витамин за растежа на косата.
Нашите ескперти създадоха смес от подхранващи витамини от група В, която активира процесите във фоликулите, ускорява растежа на по-силна и здрава коса и ни помага да върнем цвета на побялялата коса. Всички знаем, че стресът е един от показателите за по-бързото побеляване на косата, а комплексът от витамини от група B са т.нар. „витамини против стрес“ . Конкретно витамин В5 често се нарича „антистрес витамин“, поради способността му да регулира хормоните на стреса в кората на надбъбречната жлеза. Стресът влияе негативно на пигментацията и здравината на косата, което води както до побеляване на косата, така и до загуба на коса, когато тялото не може да се справи правилно със стреса.

Ето защо, Color Hair Restore Spray на Green Derma Lab е толкова ефикасен и уникален продукт за вашата грижа за коса. Позволете ни да се погрижим за вашето самочувстие и коса по начин, по който не ви е нужен нито дявол, нито „Прада“, за да бъдете забелязани – такива каквито сте! Начин, който не само може да бъде видим, но и здравословен!

Поръчайте вашето шишенце увереност тук:

Color Hair Restore Spray – възвърни естествения цвят на косата

Color hair restore spray за възстановяване на сива коса – без боядисване за възтановяване цвета на косата, подобрява пигментацията и текстурата – спрей против посивяване за мъже и жени от Green Derma Lab, 50 mL / 1.7 fl oz
Това не е БОЯ за коса! Това е твоят цвят! ВЪЗСТАНОВЕН! Отново.

Leave a Reply

%d bloggers like this: