Shopping Cart

Свържете се с нас: support@greendermalab.bg

Безплатна доставка на поръчки над 50 лв

Кой сме ние, Мисия и Цел

Релина ЕООД представя серия козметични продукти GREEN DERMA LAB.
Фирмата полага основите на своето съществуване преди повече от 20 години през 1999 г. Работи на световен пазар от няколко години и полага основите на модерно и сертифицирано производство, с което иска да гарантира на своите настоящи и бъдещи клиенти, качеството на своята продукция.
Основна цел и мисия на нашите специалисти е да предостави на Вас нашите клиенти, природата подбирайки най-подходящите екстракти от билки съчетани с най-модерните активни съставки от цял свят и с това да допринесе за по-лесното преодоляване на редица здравословни проблеми и състояния на вашата кожа, коса и дентална хигиена.
Употребата на билките с лечебна цел е не само традиция. Те са богати на ценни химични съединения, включително витамини и микроелементи. Приложението им в помощ на конвенционалнaтa медицина се базира на сериозни проучвания на състава и лечебните им качества. 
Утвърдената и сертифицирана система за контрол е ключът за осигуряване на качествени продукти. На всяка стъпка от производствения процес – от подбора на суровини до крайният продукт, ние прилагаме принципите на GMP и ISO.

Производител

Сертификатът ISO 9001: 2015 е свидетелство за позицията на надежден производител, спазващ правилата, в съответствие с изискванията на международните стандарти на системите за управление – гаранция за качество и удовлетвореност на клиентите. Сертифицирането по ISO 22716 гарантира на нашите клиенти високо ниво на качество, безопаснос